Hvide sande tv2

Hvide Sande – TV 2 PLAY

For at opklare det brutale mord på en ung tysk surfer bliver to betjente hemmeligt sendt til turistparadiset Hvide Sande på den jyske vestkyst.

For at opklare det brutale mord på en ung tysk surfer bliver to betjente hemmeligt sendt til turistparadiset Hvide Sande på den jyske vestkyst….

Hvide Sande – ny dansk krimiserie på TV 2 PLAY og TV 2

Hvide Sande – ny dansk krimiserie på TV 2 PLAY og TV 2 – TV 2

Hvide Sande er en ny dansk krimiserie med Marie Bach Hansen og Carsten Bjørnlund. Krimiserien er skabt af forfatterduoen A.J. Kazinki.

Hvide Sande – 2021 – Om TV 2

Hvide Sande – 2021

Hvide Sande. Ny krimiserie på TV 2 PLAY og TV 2. Premiere mandag 3. maj 2021. Et brutalt mord på en ung, tysk surfer har rystet lokalsamfundet i det skønne …

Velkommen til TV 2s koncern- og pressesite. Her finder du nyheder og information om TV 2s medier, aktiviteter og virksomhed. I pressesektionen er der adgang til programtekster og -billeder.

“Hvide Sande” – TV2´s krimiserie – VisitVesterhavet

“Hvide Sande” – TV2´s krimiserie | Visitvesterhavet

“Hvide Sande” – TV2´s krimiserie. Besøg byen – og oplev seriens mange rå og smukke locations krydret med skæve anekdoter og muntre vesterhavsfortællinger.

Besøg byen – og oplev seriens mange rå og smukke locations krydret med skæve anekdoter og muntre vesterhavsfortællinger.

Anmeldelse: ‘Hvide Sande’ er et klichéfyldt krimidrama fortalt i …

Anmeldelse: ‘Hvide Sande’ er et klichéfyldt krimidrama fortalt i skildpaddefart | Vi Elsker Serier

21. jun. 2021 — Med Hvide Sande får TV 2 Charlies Sommerdahl kamp til stregen om at være den mindst actionfyldte danske krimiserie.

Med Hvide Sande får TV 2 Charlies Sommerdahl kamp til stregen om at være den mindst actionfyldte danske krimiserie.

Vestkysten danner rammen om TV 2’s nye krimiserie ‘Hvide …

Vestkysten danner rammen om TV 2’s nye krimiserie ‘Hvide Sande’ – Filmpuljen

Optagelserne fortsætter hen til efteråret, og serien, der bliver på otte afsnit, forventes at få premiere på TV 2 og TV 2 PLAY i 2021. ‘Hvide Sande’ handler …

Hvide Sande (tv-serie) – Wikipedia, den frie encyklopædi

Hvide Sande er en dansk tv-serie som blev sendt på TV 2 i 2021 på 8 afsnit. … Serien handler om 2 undercoverbetjente som bliver sendt til den vestjyske kystby …

Hvide Sande – ny TV 2 krimiserie starter 3. maj – DIGITALT.TV

Hvide Sande – ny TV 2 krimiserie starter 3. maj – læs mere om karakterne her – TV 2 Play

22. apr. 2021 — TV 2 er fra 3. maj klar med en ny dansk serie med titlen Hvide Sande. Marie Bach Hansen og Carsten Bjørnlund har hovedrollerne.

TV 2 er fra 3. maj klar med en ny dansk serie med titlen Hvide Sande. Marie Bach Hansen og Carsten Bjørnlund har hovedrollerne

Nu kan millioner af udenlandske seere se ‘Hvide Sande’

Solgt til flere lande: Nu kan millioner af udenlandske seere se ’Hvide Sande’ | TV MIDTVEST

6. okt. 2021 — Tv-serien ‘Hvide Sande’ er foreløbigt solgt til nordiske og … Og de er langt fra de første udenlandske seere, der får vist TV2-serien.

Tv-serien ’Hvide Sande’ er foreløbigt solgt til nordiske og europæiske lande, men serien kan være på vej til endnu flere udenlandske seere.

Keywords: hvide sande tv2, hvide sande serie tv2, serie hvide sande tv2, tv2 play hvide sande, hvide sande tv2 play, hvide sande serie tv2 play